Уеб разработки

>>> От каква уеб система се нуждаете? <<<

За всеки потребител/клиент най-важно е една система да бъде стабилна, бърза, лесна за употреба и с красив и удобен дизайн… Изграждането на такова цялостно уеб решение изисква, както добри познания в областа на програмирането и уеб дизайна, така и солиден опит в реализирането на проекти в онлайн средата, което помага за изпълнението на всякакви индивидуални задания и казуси поставени от възложителите.

За изграждането на една нова уеб система е добре да се уточнят предварително някой важни детайли като:

Къде физически ще се съхранява/хоства системата?
Какви основни функционалности ще бъдат необходими за използването и?
Дизайна и домейна да са съобразени със SEO оптимизация и онлайн маркетинг за съответната сфера, бранш, услуга, продукт и респективно тяхната потенциална аудитория.

Предлагам Уеб разработки на всякакви системи – онлайн магазини, презентиращи сайтове, каталози, портали и др. Разработвам и индивидуални уеб системи по задание на клиента. Изграждане на статични и динамични системи, като динамичните системи имат собствен административен панел за управление на съдържанието и могат да бъдат достъпни от различни устройства с интернет (телефон, таблет, компютър). Използваните основни програмни езици при разработването са: HTML, CSS, JavaScript, PHP, MySQL. Възможно екстрактване (извличане) на информация от една уеб система или база данни и наливането й в друга система. Правя цялостно реновиране на стари уеб системи и сайтове. Добавям и допълнителни разработки за по-добра сигурност и по-висока скорост на сайтовете и системите.

Всички системи се обличат в красив и адаптивен/респонсив уеб дизайн (HTML5, CSS3, Bootstrap), съобразен с дейноста и аудиторията на сайта. [ виж проекти ]

Разработка на:
Системи за онлайн пазаруване
Презентиращи сайтове и Ландинг страници
Букинг системи и онлайн каталози
Системи за медии и портали
Идивидуални уеб системи по задание на клиента
Адаптивен/респонсив уеб дизайн
Сигурност на уеб системите
Реновиране на стари системи и сайтове

 

Направи запитване или поискай оферта!