Онлайн маркетинг

>>> Как да постигнем по-добри резултати с онлайн маркетинг? <<<

Онлайн маркетингът има за цел повишаване на трафика в една уеб система чрез реклама: Гугъл реклама по ключови думи (AdWords); Фейсбук презентиране на определен продукт или страница към конкретна аудитория; мейл маркетинг и други инструменти които могат да повишат конверсията (реализацията на продукт/услуга) във Вашата система. За да бъде избран подходящия метод за реклама, първо трябва да се изследва каква е аудиторята, т.е. потребителите които наистина имат интерес към вашият продукт или услуга. По този начин не плащате за реклама до хора, които не биха се възползвали от нея, и съответно да нямате никаква възвращаемост от тях. След като се определи дадената аудитория и се съобрази максимално със съответната сфера, бранш или дейност на уеб системата Ви, ще избера и нужните маркетинг инструменти за реклама. В повечето случаи е най-удачно да се използват няколко вида реклами, тъй като по този начин се получава едно “завихряне” в аудиторията и всеки рекламен метод допринася с нещо повече…

Основните използвани онлайн маркеринг инструменти са: Гугъл AdWords; Фейсбук реклама (лайкове на страница, кликове към сайт, засилване на статия или събитие, видео или изображения); Банерна реклама в сайтове с голям трафик; Мейл маркетинг; Контекстна реклама; и др.

В последно време е много ефективна и ремаркетинг рекламата, която има за цел да покаже на потребителите отново продукта или услугата, към която са проявили вече някакъв интерес, но не са стигнали до реализиране…, този метод реално успява да увеличи текущата Ви конверсия, което е и крайната цел на онлайн маркетинга. Актуалните инструменти за ремаркетинг са Facebook Pixel и Google Merchant Center.

Основни онлайн маркеринг инструменти:
Гугъл AdWords
Фейсбук реклама
Банерна реклама в сайтове с голям трафик
Мейл маркетинг (масмейлинг)
Контекстна реклама

Актуални ремаркеринг инструменти:
Facebook Pixel
Google Merchant Center

Реализирам онлайн детайлно проучване на конкурентните ключови думи и реклами във Фейсбук и Гугъл на други конкуренти сайтове и създаване на примерен план за най-ефективно съобразена рекламна кампания. Осъществявам организиране и мониторинг на рекламна кампания по зададен бюджет на клиента, с необходимите маркетинг инструменти. В края на всяка кампания давам репорт за успеваемостта и обема на представяне на Вашите реклами. Извършвам вграждане на външни кодове за ремаркетинг приложенията в уеб системи, като давам статистика и за ефективността на рекламата.

Дигитален маркетинг:
Организиране, мониторинг и репорт на Фейсбук рекламна кампания
Организиране, мониторинг и репорт на Гугъл AdWords рекламна кампания
Организиране, мониторинг и репорт на масмейлинг рекламна кампания
Вграждане, мониторинг и репорт на ремаркетинг рекламна кампания

 

Направи запитване или поискай оферта!